NEJ nu måste jag bara

En sak alla ska ha med sig!
Vänner är det viktigaste man har särskilt bästavänner! FÖr har man inte det så har man ändå ingen att dela sina roliga, sorgliga och spännande stunder med, och då saknar faktiskt mycket av livet mening!
Jag hörde en gång en tjej berätta att hon inte längre hade någon bästa vän och flera tjejer runt omkring stämde in med henne, de sa att det var mer en grej de hade när de var små. Att man växer ifrån det
Men jag skulle faktiskt vilja påstå motsatsen.
Jag har haft väldigt många vänner som kommit och gått, och som man har blivit besviken på o.s.v. Det är inte kul utan bara slöseri med tid och energi! (sedan måste man ju inte vara "bundisar" med alla haha för då saknar ju det här med ritkgit bra kompisar mening) Nej jag menar mer sådana vänner man tror man vart mycket tightare med men som visar sig vara fel.
Men min tolkning av det hela är då: Är man mogen nog att kunna granska och se vilka som faktiskt står kvar där när något jobbigt händer eller som alltid finns när man behöver, så har man kommit en bra bit på vägen och faktiskt hittat sig själv med tycker jag!
Sedan tror jag precis som att det finns en Mr.Perfect därute nånstans så tror jag att det finns en Bästa vän till alla!
SÅ ni som ändå gör er besväret att gå in på min blogg som jag aldrig uppdaterar
NI ska nu tänka på det här och vara mer rädda om era vänner! Behandla andra som du själv vill bli behandlad, det kommer man långt på.
Jag är en av dem tacksamma som faktiskt har några riktgit bästa vänner,och vi är tillsammans som en häxblandning( lite som sex and he city haha) som min ena bästavän sa. Och det är faktiskt det största gåvan man kan få! Det märkte jag inte mindre än på min egen 18års dag!
Det var allt, ta in det här nu
Pussilisnutt
Tack för att ni finns och gjorde min 18års dag till en av de bästa dagarna i mitt liv!
SOm jag sa jag har fått den finaste gåvan man kan önska sig, och det är er!
<3

RSS 2.0